Sub Page

Zoek kinderopvang in je regio

Zoek in je buurt
 
In een straal van x - km
   

Vraag kinderopvang aan

  1. Download hieronder het aanvraagformulier en vul dit zo volledig mogelijk in.
  2. Bezorg het ingevulde formulier via e-mail aan het kantoor van de regio waar je woont. Dit e-mailadres vind je op onze contactpagina (onder de rubriek regiokantoren).

Download het aanvraagformulier

Kinderopvang in alle soorten

Wij organiseren kwalitatieve kinderopvang in heel Vlaanderen via verschillende opvangformules: opvang bij onthaalouders thuis, opvang voor baby’s en peuters in onze kinderdagverblijven, buitenschoolse kinderopvang in Stekelbees en zomeropvang voor bedrijven. Bij ons kan je kiezen, we gaan samen op zoek wat voor je kind en voor jou de beste keuze is.

Onthaalouders

Bij onze 2000 onthaalmoeders en -vaders in 152 Vlaamse gemeenten vind je kleinschalige opvang in de eigen woning. Ouders betalen op basis van hun gezinsinkomen en krijgen jaarlijks een fiscaal attest.

Inclusieve Kinderopvang

Kinderen met een medische of psychosociale zorgbehoefte zijn welkom bij ons! Onze inclusiecoaches zorgen voor een goede ondersteuning van onze onthaalouders en kinderbegeleiders.

Kinderdagverblijven

In de gemeenten Aarschot, Kortenaken, Beersel, Grimbergen, Huldenberg, Lier, Mechelen, Wespelaar, Zandhoven en Zoersel kunnen baby’s en peuters terecht in crèches. Onze kinderbegeleiders zorgen voor de dagelijkse verzorging en opvoeding van de kindjes. Ouders betalen op basis van hun gezinsinkomen en krijgen jaarlijks een fiscaal attest.

Lokale diensten voor occasionele kinderopvang

In de stad Antwerpen en in Heusden-Zolder zijn onze OKiDO’s-Stekelbees en ONKI crèches die goed zijn ingebed in de buurt. In Mechelen sluit de lokale dienst aan bij onze buitenschoolse opvang Stekelbees. In deze projecten hebben we extra aandacht voor kwetsbare gezinnen.

Vakantieopvang voor bedrijven

Stekelbees vzw organiseert vakantieopvang voor de kinderen van werknemers van aangesloten bedrijven tijdens de zomermaanden juli en augustus. Kinderen van werknemers kunnen onbezorgd spelen onder begeleiding van jobstudenten en monitoren. Ouders betalen een vaste dagprijs die wordt afgesproken met het bedrijf. Ze ontvangen jaarlijks een fiscaal attest.

Buitenschoolse kinderopvang Stekelbees

Stekelbees is onze buitenschoolse opvang voor kinderen van het kleuter- en lager onderwijs. Op meer dan 160 plaatsen vinden de kinderen een toffe opvang in kindvriendelijke lokalen. We werken hiervoor samen met gemeentebesturen en scholen. Onze kinderbegeleiders zorgen voor een warm onthaal en begeleiden de kinderen tijdens vrij spel en activiteiten. Ouders betalen een vast bedrag per begonnen half uur of per dagdeel en krijgen jaarlijks een fiscaal attest.
Wie zijn we ?

Landelijke Kinderopvang is de grootste organisator van kinderopvang in Vlaanderen, met 40 jaar ervaring in het vak! Bij ons vind je deskundigheid, betrokkenheid en creativiteit. Elke dag maken we van de kinderopvang iets bijzonders. Samen met KVLV, Landelijke Thuiszorg, Puuur, Oziki, Leren@Vaart, Zorg-Saam, Steunpunt Groene Zorg en Ons Zorgnetwerk vormen we de groep Ons. Ons hoofdkantoor vind je op de Remysite in Wijgmaal bij Leuven.

Heb je een vraag voor ons?

Niet gevonden wat je zocht? Contacteer ons en we helpen je graag verder.
Contacteer ons